loader image

MEN

Retourneren & ruilen

RETOURNEREN & RUILEN

RETOURNEREN

Heb je iets bij ons besteld, maar is bijvoorbeeld de maat niet goed? Jammer, maar uiteraard geen probleem! Je kan gemakkelijk jouw product(en) herroepen, beter bekend als retourneren. Retourneren van je bestelling niet gratis. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen om te retourneren of aan te geven dat je van de koop afziet. Na die melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.

Ben je jouw retourformulier kwijt? Geen zorgen, deze kan je gemakkelijk downloaden in PDF-formaat.

Download hier het juiste retourformulier: 

Ons retouradres is: Peacock Casuals, Helftheuvelpassage 2 5224AP ‘s-Hertogenbosch. 

Let op: het risico bij een retourzending is je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je retour in ongeschonden staat is en – indien redelijkerwijs mogelijk – is voorzien van aangehechte en onbeschadigde rode kledingtag. En, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Artikelen passen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed is en of de artikelen bij je passen is natuurlijk geen probleem. Echter het gebruik van de artikelen voor andere doeleinden is niet toegestaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 30 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen drie werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding). Heb je gekozen voor aanvullende verzenddiensten, bijvoorbeeld avondlevering of levering op zondag, dan worden deze niet vergoed. Indien je met je creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op je volgende maandafschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om je retour af te geven in onze winkel. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de retour hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je kunt ook artikelen uit de sale bij ons retourneren. Hier maken wij geen onderscheid in. Vanzelfsprekend gelden dezelfde regels als bij een normale retour.

RUILEN

Past het product niet of wil je toch liever een andere kleur? Dan kun je het product ook gemakkelijk omruilen. Woon je in Nederland, dan kun je jouw product gratis omruilen. Woon je in België of één van de overige landen, dan zijn de ruilkosten voor eigen rekening.

Wil je zo snel mogelijk je product ruilen? Stuur dan je product terug en bestel alvast jouw nieuwe product online. Je kan je product ook omruilen via ons retourformulier. Zorg ervoor dat je het formulier volledig hebt ingevuld. Vermeld op het formulier duidelijk voor welke maat of kleur je jouw artikel wilt omruilen. Let erop dat je ruiling in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak je ruiling goed in en stuur het inclusief ingevuld herroepingsformulier binnen 30 dagen terug aan bovenstaand adres. Na ontvangst van je ruiling regelen wij de rest en versturen we je jouw nieuwe artikel gratis toe, mits alles in orde is. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling gemakkelijk en gratis om te ruilen in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch.

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

Wishlist

[ti_wishlistsview]

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES