loader image

Klachten & garantie

KLACHTEN & GARANTIE

KLACHTEN

Bij Peacock Casuals zijn wij pas tevreden als jij ook tevreden bent. Iedere dag doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Mocht je onverhoopt toch ergens niet tevreden over zijn dan kun je bij ons een klacht indienen. Dit kan per e-mail, telefonisch of per post via onderstaande contactgegevens. Dien je een klacht in per e-mail, dan ontvang je hier geen ontvangstbevestiging van. Uiteraard is het ook mogelijk om een klacht in te dienen in onze winkel.

Peacock Casuals
Helftheuvelpassage 2
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Tel: 073 624 1448
E-mail: support@peacockcasuals.nl

Nadat je een klacht bij ons hebt ingediend gaan wij deze beoordelen. Vervolgens proberen we samen met jou tot een passende oplossing te komen. Wij reageren uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk op je klacht.

GARANTIE

Bij een klacht kijken wij altijd naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Dit wil zeggen dat het artikel datgene moet doen wat je in alle redelijkheid mag verwachten van het artikel. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet of nalatigheid
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Is je klacht gegrond, dan vergoeden wij alle kosten binnen de garantietermijn. Naast de (fabrieks)garanties gelden onverminderd de rechten die je hebt als consument op basis van de wet. Jij en ook wij verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik/onderhoud nog goed is. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op. Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen.

GESCHILLENCOMMISSIE EUROPEES ODR PLATFORM

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht door ons? Dat vinden we erg spijtig om te lezen, maar we willen hier wel transparant in zijn. Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform door hier te klikken.

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

Wishlist

[ti_wishlistsview]

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES