loader image

MEN

Voorwaarden & privacy

GEBRUIKSVOORWAARDEN & PRIVACY STATEMENT

Algemene Voorwaarden voor gebruik van de website, applicaties en diensten van PeacockCasuals.nl  voor consumenten.

Wat is PeacockCasuals.nl?

Peacock is DE exclusieve multi-brand store voor dames en heren gelegen in het moderne winkelcentrum De Helftheuvel in ’s-Hertogenbosch waar uitsluitend de beste merken worden verkocht. Denk hierbij aan kleding, schoenen en accessoires van hoogstaande merken als Dsquared2, Ma.Strum, Drykorn, Emporio Armani, ALIX, Liu Jo, en nog veel meer!

Bezoek ook onze winkel en ervaar zelf de gastvrijheid en uitstekende service. Onze winkel is gelegen aan de Helftheuvelpassage 2 in ’s-Hertogenbosch. Bij Peacock draait alles om persoonlijke aandacht en een goede service. Met een oppervlakte van ruim 300m2 kun je ook hier naar hartenlust komen shoppen!

Wat is een Retailer?

Een Retailer is een natuurlijke persoon of rechtspersoon die via PeacockCasuals.nl producten aanbiedt. De naam van de Retailer wordt bij het aanbod van het product getoond en komt in het totaaloverzicht van je bestelling te staan.

Bestellen via PeacockCasuals.nl

Als je via PeacockCasuals.nl bestelt, sturen we de gegevens met betrekking tot jouw bestelling door naar de betreffende Retailer. Jij ontvangt van PeacockCasuals.nl een bevestigingsmail van de bestelling. De afhandeling en levering van de bestelling worden verder door en via de Retailer verricht. PeacockCasuals.nl is zelf dus geen partij bij een koopovereenkomst. Winkelstraat.nl draagt jouw bestelling direct over aan de Retailer van wie je een product bestelt.

Tijdens het bestelproces kun je duidelijk zien bij welke Retailer je koopt. Alle Retailers die producten aanbieden via PeacockCasuals.nl, hanteren zelf ook nog voorwaarden.

Prijzen, producteigenschappen en andere informatie

PeacockCasuals.nl probeert er altijd voor te zorgen dat alle informatie die je krijgt klopt. Je besluit immers op basis van die informatie om een product bij een Retailer te kopen. Desondanks kan het voorkomen dat sommige informatie niet correct is. Wij helpen je graag als je iets anders geleverd krijgt dan je dacht te kopen. Als de betreffende Retailer iets anders omschreven heeft dan jij geleverd krijgt, zullen we de Retailer vragen om alsnog het juiste product te leveren. Lukt dat niet, dan kun je ons laten weten of je het geleverde product toch wil houden of dat je het terug wil sturen.

Omdat PeacockCasuals.nl streeft naar een goed aanbod en tevreden klanten, stellen wij het op prijs als je altijd melding maakt van onjuiste informatie, ook als je het product wil houden. Dat kan via ons emailadres: support@peacockcasuals.nl

Online betalingen

Betalingen die jij rechtstreeks op de website van PeacockCasuals.nl doet, worden via PeacockCasuals.nl overgemaakt aan de Retailer waarbij je hebt besteld. Als je je binnen de wettelijke zichttermijn (ook wel bedenktermijn genoemd) bedenkt en afziet van je bestelling, juridisch “uitoefening van het herroepingsrecht” genoemd, storten wij je betaling gewoon weer terug. Ook voor zover een Retailer waar jij hebt besteld niet (volledig) tot levering is overgegaan, zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt.

Als er een geschil ontstaat over een online betaling, kun je hierover een klacht indienen bij Winkelstraat.nl. Mail ons daarvoor op: support@peacockcasuals.nl

Aansprakelijkheid

Hoewel we er alles aan doen om het te voorkomen, kan er wel eens iets mis gaan bij onze bemiddeling (denk bijvoorbeeld, maar niet alleen, aan een situatie waarin de website het niet goed doet). Natuurlijk doen we wel ons best om te zorgen dat je nog een keer terugkomt, want zonder onze klanten zouden we niet kunnen bestaan. Heb je een foutje ontdekt op de website of ervaar je iets wat beter kan? Laat het ons weten op: support@peacockcasuals.nl

Klachten

Ondanks dat PeacockCasuals.nl alleen een bemiddelingsdienst levert, en niet verantwoordelijk is voor de uitvoering van de koopovereenkomst die je met een Retailer sluit, is PeacockCasuals.nl wel geïnteresseerd om van je te vernemen. PeacockCasuals.nl streeft immers naar kwaliteit. Mocht je klachten hebben over de bemiddeling of over Retailers, dan kan je bij ons terecht. Je kunt contact met ons opnemen via: support@peacockcasuals.nl. Wij zullen ons best doen om te bemiddelen tussen jou en de Retailer waar je een klacht over hebt. We reageren altijd inhoudelijk binnen maximaal 14 dagen. 

Identiteit van de ondernemer

PeacockCasuals.nl BV

Helftheuvelpassage 2, 5224 AP ‘s-Hertogenbosch

Privacy statement

PeacockCasuals.nl verzamelt de gegevens die jij hebt verstrekt in haar systemen en geeft deze tevens door aan de Retailer(s) waarbij je een product hebt besteld en diegene die betrokken zijn het uitvoeren van de overeenkomst. Conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens heb je het recht om alle gegevens die wij over jou hebben verzameld in te zien en zo nodig te corrigeren. Je kunt je hiervoor wenden tot support@peacockcasuals.nl Onze uitgebreide Privacy Policy vind je hier.

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

Wishlist

[ti_wishlistsview]

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES

BRANDS

CLOTHES

ACCESSORIES