Herenkleding in Den Bosch kopen

Wil je de items van DENHAM shoppen in Den Bosch? Dan ben je bij Peacock casuals aan het juiste adres. Bij ons vind je jeans, jassen, truien, T-shirts en polo’s van dit populaire merk. Kom ook langs bij onze winkel in Winkelcentrum De Helftheuvel en ontdek alle items!

  • Voor 16.00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd

Bekijk de items van DENHAM in onze winkel in Den Bosch

Wie een liefhebber is van exclusieve kleding, is zeker bekend met DENHAM. Dit in Nederland opgerichte kledingmerk staat bekend om zijn topkwaliteit en interessante details. Zo is ieder paar jeans van DENHAM geborduurd met het logo dat bestaat uit 691 unieke steken. Bij Peacock casuals in Den Bosch koop je, naast kwalitatief hoogwaardige jeans, nog diverse andere mannenkleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heerlijke (najaars-)jassen, truien maar ook polo’s en T-shirts. 

Kom langs bij onze 300m2 grote winkel

Ben je benieuwd naar de items van DENHAM die je bij onze winkel in Den Bosch kunt kopen? Kom dan langs! In onze store vind je 300m2 aan exclusieve dames- en herenmode. Naast de items van DENHAM, hebben wij nog veel meer kledingmerken voor je geselecteerd. Denk hierbij aan Peuterey, Hugo Boss en DRYKORN. Wil je meer weten over de items van DENHAM of over onze winkel in Den Bosch? Bel dan naar 073 624 1448.